Hungarian website English website
MENÜ    

LEPJÉTEK MEG A MENYASSZONYT EGY IGAZÁN KÜLÖNLEGES LÁNYBÚCSÚVAL!

 

A Trapartment párhuzamosan is játszható, izgalmas (de nem horrorisztikus), kreatív feladványokkal teli pályáin (Magyar Valóság, Börtön) garantált a jó szórakozás, bármilyen alkalomból is érkezik a csapat. Ha azonban ez az alkalom éppen egy lánybúcsú, akkor a játékosok - és főleg a menyasszony - élményét még ennél is tovább tudjuk fokozni! 

Az alábbi lánybúcsús személyre szabási lehetőséggel garantáltan meg fogjátok lepni az arát: 

 

LÁNYBÚCSÚS SZABADULÁS (7500Ft, mely a játék díján felül fizetendő)

- a menyasszony fényképeit elhelyezzük a játékban

- elrejtjük a csapat által hozott ajándékokat (max. 3-4db)

- a játékban elrejtünk egy külön dobozt a menyasszony nevével, melyet számzáras lakattal zárunk le (a számzár egyedi kódját a csapat adhatja meg), a doboz tartalma: 1db "Nemsokára férjhez megyek" feliratú kitűző, 1db "Hen party" feliratú vállszalag és 1db kék harisnyakötő (a doboz és a számzár a játék részei, elvinni a doboz tartalmát tudjátok majd!)

- a játék végén a menyasszonyt oklevéllel és lánybúcsús léggömbökkel ajándékozzuk meg

 

FOGLALD LE A JÁTÉKOTOKAT (Magyar ValóságBörtön) MÉG MA! 

 

A foglalás után kérjük, emailben (info@trapartment.com) vagy a Kapcsolat menüpontban jelezd, ha szeretnétek lánybúcsús személyre szabást a menyasszony részére. A szabadulásra kb. 60-75 percet kell majd szánnotok, és nyugodtan jöhettek alkalmi öltözetben is.

 

FONTOS: a csomag előkészítése érdekében legkésőbb három munkanappal a lefoglalt játék előtt jelezzétek felénk e-mailben ha szeretnének lánybúcsús személyre szabást a kiválasztott időponthoz!

 

Ha kérdésetek lenne játékunkkal vagy lánybúcsús csomagunkkal kapcsolatban, jelezzétek felénk emailben (info@trapartment.com) vagy telefonon (061-787-0099)!